Så blir ditt horoskop i september och oktober 2013

VÅGEN 

23 september–22 oktober

Nu är det en bra tid för gruppaktiviteter. Du hämtar inspiration och energi från ditt nätverk. Där får du också stöd i en fråga som du funderat mycket över. På din arbetsplats är en förändring möjlig om du bara visar hur du vill ha det. Först tvekar du men efter att ha tagit det första steget vet du att det är helt rätt.

Månadens råd: Låt dig inte pressas till ett förhastat beslut. Du behöver betänketid.

Ädelsten: Turmalin.

SKORPIONEN 

23 oktober–21 november

Perioden blir händelserik, inte minst när det gäller kärleken. Något som gått trögt en tid tar nu fart med besked och du får verkligen känna att du lever. Även på jobbet har du fullt upp och det kan bli en del övertidsarbete. Ekonomin ser bra ut och du unnar dig något som känns nästan syndigt lyxigt. Det är du värd!

Månadens råd: Låt dig inte frestas till maktspel. Charm är ett bättre verktyg nu.

Ädelsten: Topas.

SKYTTEN 

22 november–21 december

Fysiskt är du i god form och kopplar gärna av med ett träningspass. Just nu är din samarbetsförmåga en stor tillgång. Särskilt bra fungerar du tillsammans med tvillingar och lejon. Privat funderar du över en förändring och det är rätt tid att lägga fram ett förslag. En improviserad lunchträff utmynnar i något oväntat.

Månadens råd: När det gäller ett visst beslut gör du rätt i att lita på magkänslan.

Ädelsten: Lapis lazuli.

STENBOCKEN 

22 december–19 januari

Du drivs av en längtan efter erkännande som får dig att arbeta hårt och din starka disciplin gör att utsikterna att lyckas är goda. Du har stor förmåga att påverka din omgivning men det finns risk att du vill lite för mycket och blir stressad. Det som först ser ut som ett hinder är i själva verket en viktig vägvisare.

Månadens råd: Ha tålamod, du kan åstadkomma mer genom att anstränga dig lite mindre.

Ädelsten: Granat.

VATTUMANNEN 

20 januari – 19 februari

På jobbet har din framåtanda gett resultat och du ligger bra till hos chefen. Frågan är om du är beredd att ta det ökade ansvar som följer med en högre position? Privat försöker en viss person ta för sig på din bekostnad och det är dags att visa var gränsen går. Ett oväntat möte får ditt hjärta att slå fortare.

Månadens råd: Lita på att du kan övervinna eventuella hinder. Modet är din styrka.

FISKARNA 

20 februari–20 mars

Perioden är fylld av möjligheter. På jobbet kommer din förmåga att skapa harmoni till användning. Du får också ett intressant med­delande. Privat oroar du dig en del över ekonomin innan du hittar en enkel lösning. När det gäller romantiken är det dags att släppa tvivlen. Det finns någon som tålmodigt har väntat på dig.

Månadens råd: Ha en stilla stund för dig själv varje dag. Som fisk behöver du det.

Ädelsten: Akvamarin.

VÄDUREN 

21 mars–19 april

En spänning på din arbetsplats släpper och arbetsglädjen åter­vänder. När det gäller privatlivet har du lätt att bli förälskad och

nu verkar det vara dags igen, eftersom planeten Mars

stimulerar din eldiga natur. Din kvinnliga sensualitet stärks av att du tar ett steg tillbaka och låter din partner vara den som ”kan”.

Månadens råd: Din rastlöshet lindras med fysisk aktivitet, gärna tävlingsinriktad.

Ädelsten: Bergskristall.

OXEN 

20 april–20 maj

Perioden präglas av njutning och intensiva känslor. Det enda

som riskerar att störa romantiken är om din partner har svårt att hantera alla uppskattande blickar du får. Som singel är du eftertraktad. På jobbet är det mycket som händer men det är dina kollegor som blir mest stressade. Du har lättare att behålla lugnet.

Månadens råd: Sträva efter en lösning som gör båda parter till vinnare.

Ädelsten: Turkos.

TVILLINGARNA 

21 maj–20 juni

I september har du lätt för att bli förälskad. I oktober är det viktigt hur du formulerar dig. Din kreativitet när det gäller karriären leder till ett intressant erbjudande och här kan en nära släkting bli betydelsefull. Vanligtvis fungerar du bäst tillsammans med skyttar men nu är även samarbeten med lejon givande.

Månadens råd: Bekanta dig lite med dina grannar. Det kan du få nytta av senare.

Ädelsten: Månsten.

KRÄFTAN 

21 juni–22 juli

Du omges av stödjande energier men har ändå lätt för att oroa dig innan du säkert vet att allt är i sin ordning. Utmaningen är att våga använda dina resurser. På jobbet får du möjlighet att glänsa lite mer än vanligt. Privat tvekar du att avsluta något som tar mer än det ger men när det väl är gjort känner du lättnad.

Månadens råd: Upptäck möjligheterna i stället för att tänka på eventuella problem.

Ädelsten: Färgad rubin.

LEJONET 

23 juli–22 augusti

På jobbet är det hektiskt och du får behärska dig för att inte bli alltför ”bossig” i din strävan efter att allt ska fungera. Privat får du anledning att klä upp dig men det är inte säkert att du

hinner köpa något nytt, eftersom ditt schema är så fulltecknat. När det gäller kärleken ser det hetast ut kring månadsskiftet.

Månadens råd: Håll ut, något som har känts motigt kommer snart att gå lättare.

Ädelsten: Peridot.

JUNGFRUN 

23 augusti–22 september

Perioden blir ganska ordinär, utan större överraskningar. Mycket av dina tankar rör sig kring en ekonomisk fråga som kan ha med en reparation att göra. Det är nämligen en gynnsam tid för underhåll av dina ägodelar. Mellan varven kopplar du av tillsammans med vännerna. Familjen har också stor betydelse för dig nu.

Månadens råd: Var inte så blygsam, inse att du förtjänar de lovord du får.

Ädelsten: Safir.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!