HÖSTMODE 2012: Fokus på höfterna

Skörttrenden fortsätter även i höst, men denna gången sitter den på höstens jacka. Damernas.se guidar dig till säsongens skörttrend efter klicket nedan ...

Allt fokus mot höfterna! Förra säsongens trenddetalj – skörten – tar ett mer vågat kliv in i modet denna säsong. Från volanger, till mer spännande, arkitektoniska former. Denna härliga höftförstorare har flyttat från vårens och sommarens skörtprydda blusar och klänningar till höstens trendigaste jacka – skörtjackan. 

TRENDTIPS!– Satsa på en figursydd höstjacka med skört. Matcha med pennkjol, vippkjol eller ett par av höstens modebyxor: de ankelkorta byxorna som vi ser hos Peter Som.
– Göra sig av med alla skörtade klänningar och blusar? Absolut inte. Skörtade klänningar och blusar är fortfarande trendigt. Dessutom: Skörttrenden fortsätter till våren 2013 ... 

Lanvin, Arzu Kaprol, Hakaan, Dior, Ackermann
Peter Som, Leonard, Dior, Gucci, Francesco Scognamiglio

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!