Höstmode 2012: Optiska mönster

Mönster mönster mönster är höstens modemelodi. Allra helst mönster på mönster. En av de stora trenderna är optiska mönster. Sugen på trenden? Damernas.se guidar dig efter klicket.Höstens modescen är full av mönster. Ett av de trendigaste är de optiska mönstren. Miu Miu, Prada, Jonathan Saunders och Mary Katrantzou är några av de designers som skapade mönster som näst intill för ögonen att snurra.

TRENDTIPS– Mönster matchat med mönster är en stor trend hösten 2012, lek med optiska mönster och matcha olika eller samma för en trendig look.
– Den optiskt mönstrade kostymen med kavaj och ankelkort byxa är en av höstens hetaste kombinationer. Satsa på den optiskt mönstrade kostymen och inspireras av Miu Miu och Prada.

Sugen på mer mönster? I senaste numret av Damernas Värld hittar du ännu mer optiska mönster att inspireras av. I morgon listar Damernas.se dessutom de snyggaste optiskt mönstrade plaggen som finns ute  i butik just nu. Missa inte!

Miu Miu, Versus, Jonathan Saundera, Prada, Miu Miu, Prada, Jonathan Saunders, Mary Katrantzou

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!