Har du någonsin drömt om att äga en lyxig aftonklänning, designad av en av Sveriges hetaste couturedesigners, men till ett förmånligt pris? Då är den här nyheten något för dig. Nelly.com lanserar nämligen sitt första designsamarbete med ingen mindre än den svenska couturedrottningen Ida Lanto.

I

da Lanto x Nelly består av fem aftonklänningar i vackra material och färger som tydligt speglar Idas romantiskt feminina stil. Plaggen har döpts efter självständiga kvinnor som inte är rädda för att synas och ta plats.

– Inspirationen till kollektionen kommer från några personliga favoriter bland mina coutureklänningar, där enkla silhuetter med det lilla extra möter en välarbetad passform. Klänningarna symboliserar och har namngetts efter starka, självständiga kvinnor som inte är rädda för att synas och ta plats. Det känns fantastiskt att få nå ut till en bredare kundgrupp genom samarbetet med Nelly.com, berättar Ida Lanto.

LÄS MER: Här är vinnaren av Damernas Värld Guldknappen 2018

Ida är 29 år och startade sitt märke under eget namn 2011. Sedan dess har hon klätt flertal kända svenska namn som Ebba von Sydow, Martina Bonnier och prinsessan Sofia. Idas signum har blivit djupa, detaljerade ryggar, pärlbroderade spetsar och tunn tyll – något som även syns i kollektionen för Nelly.com.

Kollektionen släpps 29 oktober på Nelly.com.

Ida Lanto x Nelly – se alla plagg här

Aurore

”Aurore är vår guldskimrande solnedgång. Hon är en nyfiken drömmare med mycket lekfullhet och charm som sprider glitter vart än hon går.” Läs mer och köp här.

Aurore_frilagd


Flora

”Flora är vår gudinna av blomster. En passionerad romantiker som älskar att uttrycka sig, visa känslor och sprida kärlek.” Läs mer och köp här.

Flora_frilagd


Corali

”Corali är en juvel som har skapats fram av koraller från havet. Hon förför oss med sin sensuella, gnistrande och feminina siluett.” Läs mer och köp här.

Corali_1_frilagd
LÄS MER: Ellos julkollektion med Anja Pärson och Filippa Rådin – se alla plagg här
Corali_2_frilagd


 

Lilou

”Lilou är en stark, självständig och vacker hjältinna. Hon har mycket integritet, står för sin sak och aldrig rädd för att ta plats.” Läs mer och köp här.

Lilou_frilagd
Lilou_top_frilagd