I annonssamarbete med MASTERCARD PRICELESS STOCKHOLM

Inspireras i vinter – träffa Sveriges bästa modekreatörer

Mingla med modeinspiratörer som ATP Atelier och Drakenberg Sjölin. Träffa Anitha Schulman eller insup kultur till halva priset. Så här gör du för att hitta vinterns mest inspirerande evenemang.

V

intern är inte bara en tid för eftertanke och lugn. Det är också en tid för inspiration, kultur och nya spännande möten. Genom Mastercard Priceless Stockholm kan du hitta och boka vinterns roligaste evenemang! Här har vi plockat ut våra favoriter men det finns många fler evenemang att ta del av året runt – exklusivt för dig som registrerar dig.

Anitha Schulman lanserar sin nya bok – du är bjuden

Multitalangen Anitha Schulman har skrivit boken ”Alla mina liv”. Tillsammans med Mastercard Priceless bjuder hon in till lunch på Bardot i Stockholm. Träffa henne där den 15 december och få ett exemplar av boken, signerad om du vill. Du får också med dig en lyxig gåva från Clarins och Creative Headz. Priceless, helt enkelt!

Anitha Schulman gör poddar, designar porslin och är en superentreprenör. Nu har hon skrivit bok också! Lyssna på hennes berättelse om boken ”Alla mina liv” under en lunch i Stockholm.

VIP-shopping hos Guldknappen-vinnaren ATP Atelier

ATP Atelier vann Guldknappen Accessoar 2017. Beskåda senaste kollektionen med ett glas prosecco i handen och inspiration till tänderna. Passa samtidigt på att handla julklappar till Priceless-priser. Allt detta händer under VIP-kvällen den 14 december i ATP Atelier Showroom. Missa inte!

Vem önskar sig inte ett par snygga sandaler eller en tidlös väska i paketet under granen? Missa då inte julshoppingen på ATP Ateliers showroom.

Fotografiska för dig och en vän

Gå två för en på Fotografiska ända fram till sista februari 2018. Ett besök på det hyllade museet är en perfekt energikick de mörkaste månaderna. Gör en dag av det – ta med väninnan, låt dig beröras av konsten, beskåda den vackra utsikten och ta en sittning i restaurangen (som nyligen blev utnämnd till världens bästa museirestaurang). Det kommer garanterat att ge dig nya tankar och inspiration.

Fotokonst i världsklass, oslagbar utsikt och en restaurang som nyligen blev utnämnd till världens bästa museirestaurang. En visit på Fotografiska är en riktigt Priceless upplevelse.

En AW med flärd hos Drakenberg Sjölin

Grundarna av Drakenberg Sjölin bjuder på after work med bubbel, tilltugg och smyckessnack i sin nya flagship store! Andrea Drakenberg och Ellen Sjölin kommer samtidigt att presentera den nya kollektionen och ge dig styling- och julklappstips. Eventet går av stapeln 7 december och även här gäller först till kvarn, så tipset är att boka nu.

Drakenberg Sjölin designar smycken i silver och 18k guld inspirerade av den nordiska naturens tidlösa elegans. Passa på att lära dig mer på deras after work i december.

Det här är bara några av alla evenemang, shoppingevent, föreläsningar och matupplevelser du hittar hos Mastercard Priceless Stockholm – ett generöst lojalitetsprogram för dig som Mastercard kortinnehavare. Se till att registrera dig redan idag för att inte missa fina erbjudanden!

NUVARANDE Inspireras i vinter – träffa Sveriges bästa modekreatörer
NÄSTA Tiger of Swedens damsatsning fyller 20 år – firar med 90-talskollektion