ABBA-inspirerade smycken

I dagarna öppnade ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm. Förutom en stor musiksamling, nostalgi och en vandring ner för memory lane finns det nu ytterligare en anledning att besöka museet. Smyckesdesignern Krista Kretzschmar har tillsammans med Anni-Frid Reuss från ABBA tagit fram en smyckeskollektion.

Smyckena består av ringar och armband i ABBA medlemmarnas stjärntecken, En vädur som Agneta, en Oxe som Björn, en skytt som Benny samt en Skorpion som Anni Frid.

Smyckena är i brons, men vill du lyxa till det finns det även en exklusiv kollektion kompletterad med diamanter.

Läs mer om Krista Kretzschmars arbete med kollektionen.

- Att bli tillfrågad om att få ta fram en specialkollektion för ABBA The Museum är en enorm ära för mig. Särskilt samarbetet med Frida har varit mycket inspirerande och fruktsamt för den kreativa processen vilket resulterat i en helt unik smyckeskollektion som inte bara är vacker utan som även förmedlar en djupare relation till ABBA, säger Krista Kretzschmar smyckesdesigner och guldsmed.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!