Christine Meltzers inlägg om sin bröstcancer hyllas på Instagram

"Vi måste hjälpas åt så att alla barn får rätt till att leva," skriver tv-profilen Christine Meltzer.

Inför gårdagens barncancergalan delade Christine Meltzer en bild på sig själv, och bilden möttes genast av hyllningar från läsare. Bilden visar henne en dag för tre år sedan då hon i hemlighet kämpade mot sin bröstcancer. I dag är Christine ambassadör för Barncancerfonden och brinner för att samla in pengar som kan hjälpa i kampen mot cancer.

"För 3 år sedan fick jag reda på att jag hade bröstcancer. Jag var såå rädd, å grät precis varenda dag. Så rädd för att allt var slut, så rädd för att behöva lämna min familj å vänner, min man å mina barn. Så rädd för att inte få vara med. Å att tänka på att barn å deras familjer ska behöva uppleva den rädslan gör att mina tårar trillar ännu mer.

Men jag vet också att ända sättet att stoppa denna jävliga sjukdom, det är forskning å mediciner. Å jag vet att det kan göra skillnad.

Vi måste hjälpas åt så att alla barn får rätt till att leva❤️ Tack fina du för att du läste å kom ihåg att just du kan hjälpa.

Vi ses ikväll på kanal 5 kl 20.00, barncancergalan ❤️ Pussar å kramar från mig, som fortfarande är här på jorden å jag hoppas att jag får stanna en stund till??❤️ #barncancergalan"

Vill du bidra till att hjälpa även nu efter galan? Då kan du bli Barnsupporter, det gör du här.

Vill du se mer sånt här? Följ Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Du vill kanske även läsa:

Prisbelönad trio designar årets rosa band

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!