Därför får du inte missa nya versionen av Instagram

Hör du till de som för länge sedan tröttnat på Instagramfiltren "Rise", "Nashville" och "Hefe", men som trots det inte vill sluta att använda Instagram? Då kommer du troligtvis bli väldigt glad över dagens nyhet. I dag släpps nämligen Instagram i en ny version och den innehåller fem nya filter. Välkommen in i filterfamiljen säger vi till Slumber, Ludwig, Perpetua, Aden och Crema.

I dag släpps den nya versionen av Instagram (version 6.4.0 i AppStore och 6.12.0 i Google Play) och med den tillkommer fem nya filter. Senast Instagram adderade nya filter i sin samling var 2012 då "Mayfair" och "Willow" lades till. Sedan dess har en stor utveckling skett inom den mobila fotovärlden. Kvaliteten på bilderna har förbättrats avsevärt som en direkt konsekvens av att mobilkamerorna blivit allt bättre och av att mobilanvändarna blivit allt duktigare på att använda kameran. Vi lägger numera dessutom mycket längre tid på att redigera våra bilder i appen. I releasen av sin nya version har Instagram inspirerats av modet, designen samt fotokonsten i vad de kallar för "det globala Instagram-communityt". Resultatet är de fem nya filtren Slumber, Crema, Ludwig, Aden och Perpetua. Alla fem ger ett snyggt, sobert ljus till dina bilder som vi inte kan vänta att använda!

Slumber

Crema

Ludwig

Aden

Perpetua

I den nya versionen av Instagram tillkommer även några nya funktioner. Redan i den första redigeringsvyn kan man nu i varje filterikon se en suddig förhandsgranskning av hur bilden kommer att se ut med det valda filtret. Detta gör det lättare att välja vilket filter som passar bäst, eftersom du nu inte längre behöver testa alla filter för att ta reda på vilket som är det mest ultimata för bilden.

Är du en av de som alltid scrollar fram till "Valencia" eller "Nashville" i slutet av filter-vyn kommer du att älska den här nya funktionen, som gör det möjligt att välja i vilken ordning filtren ska dyka upp. Under ikonen "Manage Filters" (eller "Hantera" som det står i den svenska appen) kan du ranka dina favoritfilter i den ordning du vill ha dem. Vi gör en mental high-five för den här funktionen som sparar såväl på vår tid som på vårt scroll-finger!

Bilder från Instagram

Du följer väl Damernas Värld på Instagram?

Du vill också läsa:

Äntligen, Instagram-funktionen vi längtat efter är här

10 instagramkonton en fastionista bara måste följa 2014 – härlig inspiration utlovas 

Samms bikinibild togs bort från Instagram – nu uppmanar hon alla att älska sin kropp som den är

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!