DV bjuder på bio

Den 22 september bjuder vi dig på förhandsvisning av En sydfransk affär i Stockholm, Göteborg och Malmö. Skriv ut kupongen och ta den 20 september med dig den till en biograf för att få byta in den mot två biobiljetter (vilka biografer som lämnar ut biljetter står på kupongen.)

OBS! ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSAT. FÖRST TILL KVARN!

HANDLING: På ytan verkar det som att tvåbarnsmamman Suzanne har allt man kan önska sig, men hennes perfekta överklasslivsstil har gjort henne deprimerad. När hon träffar Ivan, som ansvarar för utbyggnaden av Suzannes och hennes makes hus, uppstår en ömsesidig och plötslig attraktion som tar sig uttryck i en rad hemliga och lustfyllda möten. Suzanne bestämmer sig för att ge upp allt och leva ett liv fyllt till brädden med passion.

En sydfransk affär är en gripande historia om kärlekens makt och äktenskapets baksidor i ett på ytan jämställt Frankrike. För regin står Catherine Corsini och den stjärnfyllda skådespelarensemblen består av Kristin Scott Thomas (Jag har älskat dig så länge, Gosford Park), Sergi López (Pans labyrint) och Yvan Attal (München).

Förhandsvisningen är ett samarbete mellan Damernas Värld och Nonstop Entertainment.

Så skriver du ut kupongen.

1. Kupongen hittar du här.2. Högerklicka på bilden, välj spara bild som och spara på din dator.
3. Öppna bilden och skriv ut den.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!