Emmas vintage listar sina hemliga smultronställen

DV-bloggarna listar sina hemliga smutronställen denna vecka. Först ut var Emily Dahl som står bakom bloggen See Emily Play som listade sina smultronställen här. I dag får du läsa om Emma Sundhs (som står bakom Emmas vintage) smultronställen ...

Emmas vintage listar sina hemliga smultronställen:

Vintervikens café

Hur mysigt som helst. Beställ in färsk frukt, och en smultronsoda, gå sedan och lukta på blommorna vid de intilliggande kolonilotterna.

Långholmen i Stockholm. Bästa badstället i stan. Här kan man hitta en öde liten plats och svinga sig i plurret från något av träden som växer sig ut i vattnet.

Gröna lund. Inget hemligt smultronställe kanske, men ett måste. Här måste man testa om man har blivit räddare sedan förra året, äta mängder av sockervadd och sätta sig i karuseller man aldrig skulle ha åkt i om det inte vore för att man var hög på socker. Som katapulten till exempel. Inte okej.

Slänggungorna är ett måste.

Fler smultronställen hittar du i bloggen Emmas vintage

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!