ERBJUDANDE TILL DV-PRENUMERANTER:

Snart landar ett nytt nummer av Damernas värld på hallmattan hos er prenumeranter, och med tidningen följer ett erbjudande där du får gå på förhandsvisning av filmen "Potiche - en fransk troféfru". Filmen är gjord av regissören Francois Ozon, och i några av rollerna ser du bland annat Gérard Depardieu och Catherine Deneuve.

OM FILMEN: Suzanne (Catherine Deneuve) är en uttråkad hemmafru som är gift med en notoriskt otrogen industripamp vid namn Robert (Fabrice Luchini). Han driver sitt företag inom paraplybranschen med järnhand och helt utan empati, och precis på samma sätt behandlar han sina barn och sin fru. Tills en dag, då arbetarna på paraplyfabriken får nog, går ut i strejk och tar Robert som gisslan. Suzanne tar över ledningen av fabriken och till allas förvåning gör hon ett fantastiskt jobb. Men när Robert kommer tillbaka är det slut på friden och saker och ting blir riktigt komplicerade.

PREMIÄRDATUM: 15 juli 2011

Vill du också bli DV-prenumerant? Klicka här! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!