Fendi öppnar exklusivt café i London i sommar

Fendi har precis gett oss ytterligare en anledning att åka till London – de slår nämligen upp dörrarna till ett exklusivt café på Harrods sommaren 2019.

Mode + godsaker = sant! Åtminstone i London i sommar då Fendi slår upp portarna till ett exklusivt café med tillhörande cocktailbar på lyxvaruhuset Harrods i centrala London.

All inredning och alla bakverk pryds av Fendis logga. Foto: Harrods

Fendi Caffee och The Peekaboo bar (uppkallad efter modehusets ikoniska väska) ligger på femte våningen i varuhuset och erbjuder godsaker prydda av sitt klassiska monogram. På samma ställe kan du passa på att beställa en skräddarsydd Peekaboo-väska om du har ett par kronor över. Cafét har designats av konstnären Joshua Vides och inredningen går i monokromt svartvitt med modehusets logga i fokus.

Inredningen på Fendis café går i monokromt svartvitt.

På menyn erbjuder man italienska delikatesser och priserna ligger strax över standard i London. En cappuccino med Fendis logga kostar runt 60 kronor.

Det (instagram-vänliga!) cafét är ett pop up-koncept som håller öppet under sommaren till och med den 31 augusti.

En väska, eller kanske en kaka?

Foto: Harrods, Fendi

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!