Trailern till "Helt hysteriskt"-filmen är här (och den är full med modeprofiler!)

Sweetie darling! Edina och Patsy är tillbaka! Den 26 augusti har långfilmen ”Absolutely Fabulous: The Movie” byggd på en av 90-talets populäraste tv-serier ”Helt hysteriskt” svensk premiär, men redan nu kan du kolla in trailern.

Förutom de båda huvudpersonerna Patsy Stone (Joanna Lumley) och Edina Monsoon (Jennifer Saunders) dyker mer än 60 kändisar från modevärlden och Hollywood upp och spelar sig själva i filmen.

Rollistan inkluderar namn som skådespelarna Gwendoline Christie från ”Game of Thrones” och Joan Collins, designerna Jean Paul Gaultier och Stella McCartney, sångaren Harry Styles från One Direction, sångerskan och programledaren Alesha Dixon från ”Britain’s Got Talent” samt stjärnmodellerna Alexa Chung och Lily Cole.

LÄS OCKSÅ: Se trailern till nya ”Bridget Jones”-filmen (åh nej, det höll inte med Mr. Darcy)

Att döma av trailern råkar en annan modeikon, Kate Moss, särskilt illa ut i filmen – hon knuffas ut från en balkong och försvinner i Themsen under en fest. Efter en storm i sociala medier flyr Edina (som anklagas för mordet) och Patsy sitt glamorösa liv i London fyllt av drinkar, cigaretter och shopping till franska rivieran, där – som paret konstaterar – ”alla ändå är kriminella”.

Filmen innebär också en återkomst för Eddys superordentliga dotter Saffy, spelad av Julia Sawalha. Även Jane Horrocks som den inte särskilt intelligenta assistenten Bubble och June Whitfield som Edinas lätt dementa mamma dyker upp i filmen.

Den kultförklarade komediserien ”Helt hysteriskt” hade premiär 1992 och gick totalt i fem säsonger, plus några specialavsnitt varav det senaste sändes i samband med OS i London 2012.

Vill du få mer härlig inspiration direkt i ditt flöde? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Av: Niklas Sessler

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!