Caroline Winbergs bästa tips för en snygg selfie

Toppmodellen Caroline Winberg var i Sverige för att gå vinnarvisningen på Damernas Värld Guldknappen, vi passade på att ta en pratstund med henne!

Vilket är ditt bästa minne med Damernas Värld?

– Det är så många jobb jag gjort med Damernas, men det jag först kommer att tänka på är att jag gjorde det första omslaget till DV Mode, och sedan omslaget jag gjorde till tio-årsjubileet. Fia, (vår moderedaktör reds.anm) är så gullig och det är så härlig stämning! Det är det bästa. Att gå till jobbet och få uppleva så härlig stämning!

Vad tänker du på när du går en visning?

– Jag tänker inte så mycket. Har jag en lång klänning eller höga klackar så tänker jag snälla trilla inte. Speciellt om det är trappor.

Men du har gått så många, släpper inte nervositeten för att trilla?

– Jo, det är klart. Men vid speciella tillfällen finns den där, eller om jag har en kjol som är väldigt tight runt knäna, då blir det lätt att man kommer trippandes efter de andra modellerna. Annars är det tomt i huvudet medan jag går på catwalken, då är tankarna mest på nästa outfit.

Vad är ditt bästa tips för en snygg selfie?

– Bra ljus är det viktigaste!

Vad ser du fram emot i höstmodet?

– Jag ser fram emot att ha på mig mina kläder igen! Jag har just fått barn så jag har inte shoppat nytt sedan i december. Jag fick på mig mina jeans dagen innan jag åkte hit och fick fira med en whiskey i trädgården!

Vill du se mer av Caroline hittar du hennes Instagram här!

Foto: Oscar Jettman

I samarbete med:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!