"Det sexigaste är när en person känner sig bekväm med sig själv" Abba-Frida i DV-intervju

Anni-Frid Lyngstad är lite av en modern Greta Garbo. Hon har flytt rampljuset och trivs numera bäst i de Schweiziska bergen. I Damernas Världs jubiléumsnummer fick vi träffa henne och prata äventyr, musik och sex appeal. En intervju som nu uppmärksammas av medier och fans över hela världen.

Under tiden med Abba syntes Anni-Frid och Abba-medlemmarnas ansikten på i stort sett var och vartannat tonårsrum. Kanske till och med i form av ett uppsatt omslag från Damernas Värld, 1980 pryddes vår tidning av ingen mindre än Abba-Frida. Men efter flera år i rampljuset valde Anni-Frid att ta ett steg tillbaka, flytta till alperna och njuta av sinnesron naturen för med sig. Det vill säga fram till nu, i år har hon varit med i såväl Skavlan, designat en skidoverall till J.Lindeberg, delat ut ett pris på QX-galan, och nu senast bjudit in Damernas Värld till en intervju i alpbyn Zermatt. En intervju som snabbt gett ringar på vatten, omskrivits i Brittisk press och fått fans från hela världen att höra av sig till redaktionen.

Det som väckt stört uppståndelse är den sista av fem snabba frågor och lyder, Då känner jag mig sexig

– Det är en väldigt rolig fråga till någon som är nästan 70. Jag tycker att jag ser bra ut – jag är nöjd med mig själv. Det sexigaste är när en person känner sig nöjd med sig själv, svarar Anni-Frid.

Det stora intresset är något hon kommer få vänja sig vid. Just nu är hon aktuell med singeln 1865, en singel hon ger ut tillsammans med Dan Daniell en lokal musiker från Zermatt i Schweiz. Och för Damernas Värld avslöjar hon även att hon just nu skriver om sitt liv.

– Det kan bli en bok, en musikal, en film, jag vet inte ännu. Jag har skrivit mycket i mitt liv men aldrig en bok.

Med ett så spännande liv som Anni-Frids kan vi inte annat än se fram emot berättelsen. Vill du redan nu läsa mer om Anni-Frid så missa inte att läsa hela intervjun med henne. Nu och några veckor framöver finns den (och mycket mer fantastisk läsning) i Damernas Världs stora jubiléumsnummer. Spring och köp i butik och på Itunes eller passa på att teckna en prenumeration till supererbjudande här!

Intervju av Camilla Alfthan. Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!