Supermodellens favoritcréme (Yes! Det är ett budgettips)

På Damernas Värld Guldknappen passade vi på att få en pratstund med Caroline Winberg medan hon stylades – och fick bland annat ett tips om en mirakelprodukt som hamnar högst upp på vår önskelista!

Vilket är det bästa sminktipset du fått?

– Less is more! Tänk på det som är under istället, då slipper du ha så mycket smink. Jag brukar undvika att sminka mig på vardagar.

Vilket är då ditt bästa hudvårdsknep?

– Att alltid tvätta huden med Biodermas rengöring Crealine H20. Den gör inte huden oljig och ögonen blir inte irriterade. Det är den perfekta rengöringen på visningar när man ska ta på sig mycket nytt smink igen. Och sedan cremen Embryolisse, den säljs på franska apotek men har blivit så hypad att den nu går att hitta även i Sverige. Den är mycket bättre än dyra och parfymerade märkesprodukter – och kostar betydligt mindre (Ca 170 kronor via boots.com). Alla använder den på visningarna!

Vill du se mer av Caroline hittar du hennes Instagram här och gillar du Damernas Värld på Facebook får du fler beautytips direkt till din feed.

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!