Välkommen Emma Mattson – Damernas Världs nya bloggare!

I dag börjar Emma Mattson att blogga på Damernas Värld! Vi har tagit ett snack med henne om vad hon kommer att bjuda på i sin blogg, kärleken till yoga och resor – och vårens trendigaste byxa.

Välkommen Emma! Vi är så stolta och glada att du börjar blogga på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Åh tack! Det är JAG som är stolt och glad. Det känns superkul och spännande, framför allt möjligheten att inspirera än fler läsare och samtidigt bli en del av Damernas Värld som har inspirerat mig så länge.

Emma Mattson älskar yoga och resor.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag har jobbat flera år i modebranschen med allt från inköp till PR, men för två år sedan tog jag steget till att utbilda mig till yogalärare. I dag jobbar jag som yogalärare och bloggare. Jag är så lycklig som får jobba med det jag älskar så mycket! På min fritid yogar jag själv, umgås med vänner och försöker klämma in så många resor som möjligt.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Mycket resor och yoga, och en hel del mode såklart. Vad jag har på mig, min stil och vad som inspirerar mig, yogatips och reseguider.

Bästa restipset just nu?

– Omöjligt att svara på! Jag var på Sri Lanka för första gången nu i julas och det var helt magiskt. Så otroligt vackert och underbara stränder. Jag kom precis hem från Kapstaden som jag blev tok-kär i. För två år sedan bodde jag i Australien i tre månader, Bondi Beach är en av mina favoritplatser på jorden. Åh vad sugen jag blir på att boka en ny biljett nu.. .

Hur hittar du din träningsinspiration?

– Min träningsinspiration kommer till mig i yogastudion. Jag blir så inspirerad av alla de andra lärarna och alla fina yogisar som tränar där.

Och till sist, vilket är ditt bästa stiltips i vår?

– Våga bära färg och mönster, mixa och matcha. Själv kommer jag nog köra på 70-talstrenden, jag är ett stort fan av den vida byxan. Och oversize – älskar allt som är oversized!

Klicka här för att komma direkt till Emma Mattsons blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!