Välkommen Jennie Hammar – Damernas Världs nya bloggare!

Hurra, i dag börjar Jennie Hammar att blogga på Damernas Värld! Här berättar hon vad hon kommer att bjuda på i sin blogg, vilket som är hennes favoritområde i Los Angeles – och varför man inte ska snegla så mycket av vad andra har på sig.

Välkommen Jennie! Vi är så glada att du börjar blogga hos oss på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Det känns verkligen superkul! Jag har läst Damernas Värld i många år och det känns som att vi är en perfekt match. Jag älskar mode, skönhet, hälsa, träning och inredning och det har vi väl gemensamt?

LA är en otrolig stad att bo i och en aldrig sinande källa av innehåll.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag är 33 år och jobbar som frilansjournalist i Los Angeles. Jag bor i Silverlake tillsammans med mina barn Ilse, 4, och Tage, 2. Jag pratade med någon häromdagen som frågade hur länge jag bott här och insåg då att det är nio år. Tiden går fort! Jag skriver om nöje, hälsa, träning och trender och har dessutom podcasten Veckans bläcka! tillsammans med min kompis Karin.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

Jennie Hammar jobbar som frilansjournalist och har bland annat intervjuat Alicia Vikander.

– Mitt liv och vardag. Familj och mat. Mode och skönhet. Jag älskar inredning, så det kan man nog vänta sig ett inlägg eller två om. Jag älskar att resa, att packa bilen på helgerna och roadtrippa i Kalifornien är det bästa jag vet. LA är en otrolig stad att bo i och en aldrig sinande källa av innehåll. Men ibland – alldeles för ofta, faktiskt – kör livet också ihop sig och då skriver jag även om det.

Hur ser en perfekt dag ut för dig?

– Jag vaknar, sätter på en panna kaffe och gör barnen klara för dagis. Efter att jag lämnat dem går jag en hajk i bergen innan jag sätter mig nånstans och jobbar. Kanske att en kompis ansluter på lunch, om man nu ska beskriva någon sorts drömdag. Sen hämtar jag på förskolan och åker hem och lagar middag. Just det, att laga middag tillsammans med familjen, är dagens höjdpunkt. Och efter att barnen somnat brukar jag sitta uppe och jobba i ett par timmar och kanske, kanske unna mig ett glas vin i tystnaden.ANNONS

Vilket är ditt bästa stiltips?

– Oj, generellt? Jag tycker att kläder är ett uttryck för vem du är, något av en deklaration av ens personlighet. Så istället för att titta på vad andra har på sig, ska man bära det man själv gillar och är bekväm i.

Favoritplats i LA?

– Svårt att välja bara en! Jag älskar havet, öknen, staden… Men om jag måste välja en får det bli Silverlake, där jag bor. Det är vackert, fullt av fantastiska restauranger, barer, caféer och folk är vänliga, har bra åsikter, är engagerade, kreativa. Det är fantastiskt, faktiskt.

Klicka här för att komma direkt till Jennie Hammars blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!