Foto: Martin Petersson

Isabella Löwengrip blir Sveriges Kim Kardashian – får egen realityserie

Bloggdrottningen och framgångsrika entreprenören Isabella Löwengrip är i höst aktuell med nya realityserien "Being Bella", där vi får följa Isabellas hektiska arbete och vardag!

Isabella Löwengrip

 startade sin blogg som 14-åring och är idag en framgångsrik entreprenör som bland annat vunnit priset Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018. Isabella driver flera olika bolag där Löwengrip Care & Color är ett av de främsta. 

Tillsammans med Perfect Day Media lägger Isabella till ytterligare en merit på CV:t – nämligen sin egna realityserie. I serien Being Bella kommer vi att få följa Isabella genom jobbmöten, vardag och familjeliv. Isabella beskriver själv serien om en mix av Keeping Up With the Kardashians och The Office.

– Jag lever ett så spännande och intensivt liv och att få göra en realityserie av det känns väldigt kul. Jag får bjuda in mina följare att komma ännu närmare, säger Isabella till Aftonbladet.

Foto: Martin Petersson

Isabella vill visa upp fler sidor av sig själv än vad hennes följare får se i hennes sociala kanaler.

– Det senaste året har varit det tuffaste år jag någonsin gått igenom. Verkligen som att bli överkörd av ett tåg. Privat har det varit jättetufft och det kommer utmaningar i jobb. Det är ett vanligt liv och det också det jag kommer att visa. Jag kommer visa när jag är ledsen, fortsätter Isabella.

Inspelningarna är redan igång och serien Being Bella kommer att ha premiär i höst.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!