Shoppa med Damernas värld - Kicka igång träningen med exklusiva erbjudanden på kläder, skönhet och hälsokost

Nu lanseras Damernas Världs e-handel med exklusiva erbjudanden utvalda av vår redaktion! Och vad är inte en bättre start än grymma erbjudanden på allt du behöver för att kicka igång ditt träningsår? Klicka på produkterna du tycker om i bild och text för att enkelt och säkert genomföra ditt köp med Klarna direkt på damernasvarld.se. Scrolla ned för att hitta utvalda produkter som gör dig mer än pepp på träning!

Finn inre ro med yogamattan för fashionistan

Är du en yogi, eller vill bli? Börja då med att ta din träningsstil till nya nivåer! Miljösnälla och modesnygga är dessa coola yogamattor signerade Grounded Factory. Passa på - just nu får du 15% rabatt!

Köp genom att föra musen över produkten och klicka på plusset i bilden!

Moderiktiga yogamattor av naturlig gummi, 808 kr (ord. pris 950 kr), Grounded Factory

Träningsevent

Lämna gymmet med en känsla av lyx

Björn Axens helt nya Organicserie innehåller 5 vård- och stylingprodukter som innehåller naturliga och ekologiska ingredienser. Hela serien doftar av bergamottolja som skapar en lyxig känsla när du lämnar gymmet. Var först ut med att testa dessa produkter som släpps exklusivt för dig som Damernas världs läsare!

 Erbjudandet gäller fr.o.m den 28 jan - 28 feb, 795 kr för hela serien (ord. pris 995 kr), Björn Axen

Ta hand om ditt yttre med skönhetsprodukter från Emma Wiklund

"Rengöring är A och O när man tränar mycket och en riktigt bra deodorant är ett måste för att känna sig fräsch hela dagen. Dessa två superprodukter har en självklar plats i min träningsväska! "

- Emma Wiklund, Emma S. Skincare

Klicka på länken i bildtexten för att komma till erbjudandet!

 Deodorant Pure ocean & Cleansing fashion wash, 199 kr för båda (värde 238 kr), Emma S. Skincare

Psst... Håll utkik! Nu lanseras löpande exklusiva erbjudanden här på damernasvarld.se!Köp genom att klicka på plusset i bilden!

In-ear hörlurar, 299 kr (ord. pris 349 kr), Happy plugs OBS! Erbjudandet gäller endast till den 14 feb -17

Hörlurar

Återhämta dig med njutning i en kopp

"Ekologisk matcha är ett finmalet grönt té där hela bladen från busken har pulvriserats. Det anses vara ett av världens finaste téer för dess näringsfulla egenskaper. Halva grejen är att göra matcha-teet - vispa till ett bra skum, dofta, drick och njut" - Renée Voltaire

Köp genom att klicka på plusset i bilden!

Matcha-te med tillhörande visp, 349 kr (ord. pris 388 kr), Renée Voltaire.

Te (plocksida)

Bli kittad och klar för träning med denna outfit

Ibland måste man bara slå till på ett snyggt set för att faktiskt komma iväg och träna! Drop of Mindfulness sitter alltid skönt på kroppen och har en kvalité som du kan lita på. Vem vill inte yoga i detta rosa set? Du kommer definitivt att vara snyggast på gymmet.

Köp genom att klicka på plusset i bilden!

Topp med himmelsmönster, 269 kr (ord.pris 279 kr), Drop of Mindfullness

Köp genom att klicka på plusset i bilden!

Träningstights med himmelsmönster, 449 kr (ord. pris 499 kr), Drop of Mindfullness

Drop of mindfulness

Damernas värld driver e-handel med Tipser. Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt. Vid frågor: support@tipser.com, 08-410 344 60

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!