Kika in i Ann-Sofie Back's värld i dokumentären Never Back Down

Är du nyfiken på att veta mer om designern Ann-Sofie Back har du nu en strålande chans då SVT's Special K gör en dokumentär om henne.

Modedesignern Ann-Sofie Back är en av svenskt modes mest hyllade designers, hon har bland annat vunnit Damernas Värld Guldknappen 2007 och hennes kollektioner är kända för att ligga i gränslandet mellan mode och konst.  I dokumentären Never back down har filmaren Thomas Jackson för Special K följt hennes arbete från skissbord till visning och bjuder nu in tittarna att följa hela designprocessen på nära håll.

– Det är ju egentligen otroligt smickrande att detta är den andra dokumentären som görs om mig och min design och att bli filmad är inte så jobbigt i sig för mig, jag är inte så fåfäng men sedan kan jag ju känna att jag ser så otroligt trött ut i filmen. Det har nog varit ett ganska kämpigt år..., säger Ann-Sofie Back i pressmeddelandet.

Vi hoppas på att få se mer av vad som hänt det senaste året i dokumentären, är du lika nyfiken finns den nu att se på http://www.svt.se/k-special/ i 29 dagar framåt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!