Kom igång i vår — följ med Sveriges vassaste hälsoprofiler på träningsresa

Den 18–25 maj 2019 åker Damernas Värld till Mallorca för en vecka fylld med träning, yoga, mode, skönhet och sol. Med oss har vi några av Sveriges vassaste hälso- och träningsprofiler: Josefine Bengtsson, Ann Mirro, Rennie Mirro & Karl Dyall samt Renée Voltaire. Här berättar de vad vi kan förvänta oss av resan – hänger du med?

Är årets nyårslöfte att komma i form och bli mer hälsosam? Då är du inte ensam. Vi är många som vill förbättra såväl träningen som kosten för en hälsosammare vardag, men det är just 

att komma igång som ofta är den svåraste delen.

Damernas Världs träningsresa till Mallorca gick av stapeln för första gången i fjol, och i maj upprepar vi succén. Den 18 - 25 maj kan du hänga med några av Sveriges största träningsprofiler på en resa där vi kombinerar skratt, svett och shopping. Vi tog ett snack med instruktörerna som är med på resan - yogaprofilen Josefine Bengtsson, crossfit/dansprofilerna Rennie Mirro & Karl Dyall samt matprofilen Renée Voltaire, om vad vi kan vänta oss.

Läs mer om träningsresan till Mallorca och boka här.

Rennie Mirro, Karl Dyall, Jonna Bergh, Ann Mirro, Renée Voltaire och Josefine Bengtsson är profilerna som är med och peppar dig till max under Damernas Världs träningsresa till Mallorca.

Vad kan vi förvänta oss av träningsresan?

Josefine: Jag kommer att hålla både lugnare och mer dynamiska yogapass, men basen är att vi släpper prestation och perfektion för att istället landa i vår kropp och nuet.

Rennie och Karl: Roliga pass som grundar sig i funktionella övningar, baserade allra mest på kroppsvikt. Räkna med att öka styrka, kondition, smidighet och få en boost i självförtroendet.

Renée: Under mina föreläsningar kan du räkna med att bli inspirerad till att äta grönare mat — bra för både mage och miljö!

Har du längtat efter att prova nya träningsformer är den här resan det perfekta tillfället. Foto: Johanna Winther
Från vår träningsresa till Mallorca 2017. Foto: Johanna Winther

Kan man följa med på resan som nybörjare?

Rennie och Karl: JA! Vi anpassar alla övningar efter individuell form och vilken nivå man är på. Man bestämmer själv hur mycket eller hur lite man vill göra på passet, och vilken nivå man vill ligga på för dagen.

Under mina klasser sätter vi på oss ögonbindel och lägger prestationen åt sidan.

Josefine: Under mina klasser sätter vi på oss ögonbindel och lägger prestationen åt sidan. Det handlar om att lära känna sin kropp från insidan och eftersom vi alla har en kropp full av spännande förnimmelser så är ALLA välkomna.

Läs mer om träningsresan till Mallorca och boka här.

Vad är det bästa med att åka på träningsresa?

Josefine: Det bästa är den positiva och peppande energin från alla som närvarar. Jag älskade resan jag var med på i fjol, de magiska morgonklasserna jag undervisade på stranden i soluppgången var ett wow-moment för alla inblandade.

Rennie & Karl: Träningsresa är ett härligt sätt att kombinera nytta med nöje och på så vis få en bra start eller nytändning till sin träning. Som i sin tur ger fortsatt energi till träning på hemmaplan efter resan.

Vi bor på vackra Sunprime Waterfront Hotel. Foto: Matina Tsogas

Vilket är ert bästa tips för att komma igång med en hälsosammare livsstil?

Renée: Att se till att det händer - boka in träningen först låt möten och annat komma sedan. Träna med roliga vänner, då känns det mer som att umgås och tiden flyger fram.Våga prova något nytt och ta med en kompis!

Rennie & Karl: Det ska ske med en lust inför det man personligen vill uppnå med sin träning. Och gärna även vara en social händelse så att träningen ger ett mervärde. Just därför är en sån här resa så perfekt - träffa nya människor och ha roligt tillsammans genom att träna ihop.

Josefine: Skapa en hälsosam morgonrutin! Efter att vi sovit är vi ju som mest klara i huvudet, så ta tillfället i akt att ge dig själv och din kropp all din uppmärksamhet, det första du gör när du vaknar. Alltså, ingen mobil, inga familjemedlemmar, bara du. Skanna kroppen upp och ned, ta en promenad, gör några yogiska solhälsningar...  Var närvarande med dig själv och förnimmelserna på insidan av din kropp, istället för att gå direkt upp i huvudet och planera hur du ska hinna beta av dagens to-do lista.

Sugen på att läsa mer? Här får du veta allt om Damernas Världs träningsresa till Mallorca, hoppas att vi ses!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!