Lär känna Starwoman, vår nya inredningsbloggare

Nu välkomnar vi en ny bloggare till Damernas bloggfamilj. Anna Åberg driver inredningsbloggen Starwoman och flyttar in i dag.

Välkommen till Damernas Värld! Vad roligt att du börjar här! Vi måste börja med att fråga om ditt bloggnamn, Starwoman. Hur kom det sig att du valde det?

– Det finns tyvärr inget roligt, eller underfyndigt svar på den frågan! Många namn var redan tagna som jag hade i tanken, men så ploppade bara det här namnet upp och då fick det bli så. Namnet speglar egentligen inte bloggen, men när jag satt hemma på min kammare för 6 år sedan och skrev det första inlägget kunde jag ju inte veta att bloggen skulle bli så stor som det faktiskt är.

Du har verkligen bloggat länge, hur kom det sig att du började?

– Ja det har blivit några år nu, minst sagt! Då var det relativt nytt med bloggar och jag fastnade direkt när jag väl kom igång, sedan har det bara flutit på. Att nu börja på Damernas känns fantastiskt skoj, spännande och lite nervöst. Det är en ära att bli tillfrågad, Damernas Värld är ju stort!

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

– Det är lite som att öppna en godispåse med blandade karameller. Den innehåller en mix av inredning, mitt hem, mat/bakning och så lite shopping på det. Här på Damernas.se kommer jag att behålla den mixen av blandgodis, men med lite större inriktning på just inredningsdelen.

Hur inreder du ditt eget hem?

– Min stil är modern med nordiskt ljus och utan en massa krusiduller. Mina bilder är ofta stilrena så ibland får jag frågan om inte vi också har mer av ett vardagskaos med två småbarn som springer runt – och så är det, men det är något som jag väljer att inte visa upp här i bloggen.

Har du något bra inredningstips till våra läsare?

– Följ hjärtat istället för att slaviskt följa alla inredningstrender. Plocka helt enkelt russinet ur kakan, och mixa gammalt och nytt. Då brukar det bli allra bäst!

Du hittar Starwomans blogg här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!