Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se

Madeleine & Chris har fått barn – välkomnar en ny dotter till familjen

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har blivit trebarnsföräldrar – och Sverige har fått en ny liten prinsessa (som är så söt på sin första bild!)

Prinssesan Leonore och prins Nicolas har fått en syster. Under natten till fredag klockan 00:41 föddes Madeleines och Chris andra dotter på Danderyds sjukhus. Den lilla flickan vägde 3465 gram och är 50 centimeter lång.

– Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj och att Leonore och Nicolas har fått sitt efterlängtade syskon. De ser mycket fram emot att träffa sin nya lillasyster, säger Chris O’Neill.

Det var i augusti som Madeleine och Chris O’Neill avslöjade att de väntade sitt tredje barn. Prinsessparet har sedan tidigare dottern Leonore som är född den 20 februari 2014 och sonen Nicolas som föddes den 15 juni 2015.

Chris O’Neil och Madeleine med en nyfödd prins Nicolas utanför Solliden Slott 2015. Foto: Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se

Prinsessan Leonore föddes i New York där paret tidigare bodde och prins Nicolas föddes i Stockholm. Madeleine och Chris bor nu i London, men valde i mitten av februari att tillfälligt flytta till Sverige för att föda sin andra dotter. En vård de bekostar själva då de inte är folkbokförda i Sverige.

Den nya prinsessan blir nummer tio i tronföljden.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine strålar i ny look – är det här hennes bästa budgetkap?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!