MARCELLA MRAVEC: På min önskelista ...

Damernas.se fortsätter jakten på moderpersonligheters önskelistor. Ebba von Sydow, Emma Wiklund, Emily Dahl och Frida Fahrman visar upp sina önskelistor, och näst på tur är ingen mindre än Marcella Mravec, tidigare moderedaktör på Metro Mode och nuvarande redaktionschef på Rodeo.

Nedräkningen pågår i vanlig ordning. I dag är det 17 dagar kvar till julafton och Damernas.se hoppas på att önskelistorna går i uppfyllelse! Vill du kika på Marcellas önskelista så klicka på länken nedan!

LÄS ÄVEN MARCELAS 5 SKÖNHETSFAVORITER

Hur kommer du att fira jul?

- Jag firar alltid med min familj hemma på västkusten, och längtar ihjäl mig varje år.

Vad ser du mest fram emot med julen?

- Min pappas slovakiska surkålssoppa. Can't wait!

Vad önskar du dig i jul? 

- Nagellack, det önskar jag mig varje år. I år står Essie, Lapis of Luxury, Essie, Cocktail Bling och Opi, Rainbow Connection,  högt på listan.

- Ett par sneakers i modellen, Nike Free. Helst vita. Vi har haft ett par för plåtning på kontoret i några dagar nu, och jag har varit farligt nära att norpa dem ur påsen. Över lag har vi nästan aldrig klackar på kontoret längre. Sneakers ftw!

- Boken, Ja till Liv! Jag älskar Liv Strömquist, och jag älskar att få böcker i julklapp som man kan läsa under juldagarna. Har aldrig tid att läsa under jobbveckorna, men när jag är ledig kan jag klämma ett par om dagen.

- En fin tröja från Jason Wu. Om man får fantisera alltså, jag hoppas att ingen jag känner är så dum att köpa en tröja för nästan 10 000 kronor till mig – jag spiller så mycket! Men jag lider alltid brist på fina tröjor i min garderob, så om jag får en blir jag väldigt glad.

- Doftljus från APC. Jag har lite svårt att erkänna min brudiga svaghet för doftljus – men det är en onödigt härlig lyx som jag alltid önskar mig i julklapp.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!