Nu finns det glögg med smak av gin & tonic – julens bästa drink

Gin & Tonic + glögg = sant! Nu släpper Stockholms Bränneri den nya glöggsmaken som blir perfekt till decembers glöggmys.

Om du blev exalterad över Blossas nya glöggsmak för i år är det här en nyhet för dig. Stockholms Bränneri har tagit nya tag på den traditionella glöggen genom att göra en gin & tonic-version, och det låter ju hur gott som helst!

LÄS OCKSÅ: Nu finns ett prosecco-läppbalsam (som gärna får landa i vår neccessär!)

Gin & tonic-glöggen är ett samarbete mellan Stockholms Bränneri och Swedish Tonic, och är baserad på Stockholms Bränneri Dry Gin och Swedish Tonics tonic-koncentrat. Den har en tolvprocentig alkoholhalt och produceras i liten skala i Stockholm. Enligt tillverkarna själva passar glöggen perfekt med en kvist rosmarin och några lingon. Vi skulle själva gärna addera en lussebulle till också!

Det första släppet av glöggen bestod av 500 flaskor som sålde slut direkt när anmälningslistan till försläppet öppnade klockan 09:00 i dag (den 10 november). Så lyckades du inte få tag på en flaska får vi hoppas att det släpps fler!

LÄS OCKSÅ: Godaste glöggen 2018 - Allt om Mat:s stora glöggtest

Kolla in hur du gör din egen äppelglögg i filmen nedan:

Psst... Häng med på vår systersajt Lantlivs champagnehelger – en resa du sent kommer att glömma!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!