Foto: Lakeland

Piffa till nyårsdrinken – knepet som gör den skimrande och glittrig

Inget höjer festkänslan på nyår som en rosafärgad, skimrande proseccodrink med ätbart glitter. Vi vill skåla nu!

2018 har gått i proseccons tecken, och hajpen över bubbelvinet verkar inte se något slut (vilket vi inte är särskilt besvikna över). Från att vara något av en underdog till champagnen och cavan har proseccon blivit enormt populär i år – Damernas Världs artiklar om prosecco-milkshake och prosecco-läppbalsam har minst sagt gjort succé bland er läsare, och även visat på dryckens mångsidighet.

Glittrig proseccodrink till nyår

Självklart önskar vi oss därför inget annat än ett gott glas prosecco till nyår, och kan man dessutom få den pärlemoskimrande med glitterhjärtan och smak av hallon tackar vi inte nej. Är det inte definitionen av festligt så är det i alla fall definitionen av Instagram-vänligt. Pulvret som gör drinken skimrande rosa kommer från Propaball och blandas enkelt ned i proseccon (alternativt bubbelvattnet, lemonaden eller annan passande drink för den delen). Superenkelt och snyggt knep för att piffa upp nyårsdrycken!

 Foto: Instagram @popaball.

... Eller varför inte servera drinken på bröllopet?

 Foto: Instagram @rosewoodjen.

... Eller vid poolkanten på semestern...

 Foto: Instagram @charliesefarrell.

... Eller i Gin & Tonic-drinken?

Vill du inte vänta på att få glitterpulvret hemskickat har vi ett snabbare knep till nyår – besök närmsta hobbyaffär, köp ätbart glitter och gör Damernas Världs guldglittriga nyårsdrink (allt du behöver är prosecco, sorbet och glitter!). Receptet hittar du i filmen nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!