Shoppa med Damernas värld - Renée Voltaire avslöjar sina bästa hälsotips (och den perfekta lättlagade middagen!)

Renée Voltaire är matinspiratör och driver ett självbetitlat livsmedelsföretag som säljer nyttiga smarrigheter. För Damernas Värld delar hon med sig av sina bästa hälsotips, den perfekta middagen när man egentligen är alldeles för trött för att laga något och varför hon tycker så mycket om matcha-te.

Inför Damernas Världs exklusiva träningsevent den 28 januari har vi träffat Renée Voltaire för att prata hälsa, träning och hennes nya matcha-te. Scrolla ner för att ta del av Renées bästa hälsotips och för att klicka hem teet direkt ur artikeln. Erbjudandet gäller endast fram till den 28 januari!

Köp genom att föra musen över produkten och klicka på plusset i bilden!

Erbjudande: Matcha med tillhörande visp. Pris 349 kr (ord pris 388 kr)

TE MYS!

Renée Voltaire, vilka är dina 3 bästa tips om man vill leva lite mer hälsosamt?

– Våga prova nya grejer i köket, till exempel vegetarisk matlagning. När man lagar vegetariskt misslyckas man inte utan det blir något nytt.

– Lägg till någon nyttig ingrediens i maten, då faller oftast någon onyttig bort.

– Börja morgonen med en kopp matcha istället för kaffe. Matcha är basiskt för kroppen och ger en jämn kick.

Vilket är ditt bästa tips till någon som alltid är för trött för att laga middag?

– När jag är trött så brukar jag servera mig själv min misosoppa som jag gör lite mer matig. Jag lägger hackad grönkål, broccolibitar eller andra grönsaker direkt i soppan och smular över lite algchips. Sedan toppar jag den med min furikake, som är en japansk fröblandning.

Hur ser dina träningsvanor ut?

– Jag tränar oftast på kvällen efter arbetstid. Jag gillar allt från cardio och yoga till styrka. Jag försöker träna fyra till fem gånger per vecka eftersom jag mår som bäst då.

Sist men inte minst, vad är det som är så bra med matcha-te?

– Mitt ekologiska matchapulver kommer från Japan och är av högsta kvalitet. När du dricker matcha, dricker du hela teblad och får i dig mycket mer av nyttigheterna! Man brukar säga att en kopp matcha motsvarar 10 koppar vanligt grönt te i näringsvärde och antioxidanter.

Reneé Voltaire – fakta

Ålder: 52.

Bor: I Stockholm.

Familj: Gift med Robert, sönerna Andre och Henry.

Bakgrund: Har sedan tidig ålder jobbat med mat och drev under 90-talet bageri och caféverksamhet.

Aktuell: Inspirerar och bjuder på sin goda veganmat under Damernas Världs träningsdag den 28 januari.

Psst… Håll utkik! Nu lanseras löpande exklusiva erbjudanden här på damernasvarld.se!

Damernas värld driver e-handel med Tipser. Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt. Vid frågor: support@tipser.com, 08-410 344 60

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!