Foto: ?? www.splashnews.com/ All Over Press

Sarah Jessica Parker i ny serie – ni kan aldrig ana vad den kommer att handla om

Sarah Jessica Parker gör åter entré i tv-rutorna, men den här gången är det långt från relationer och New Yorks modescenen som präglar handlingen, istället står ett pulitzer-vinnande journalistiskt avslöjande för dramatiken.

Gillade du Erin Brockovich och The departed kommer du att gilla Sarah Jessica Parkers nya tv-serie. Likt Carrie Bradshaw är Sarah Jessica Parkers nya roll också skribent för en stor tidning, men där slutar likheterna. I den nya serien spelar hon istället en av de två undersökande reportrarna som gjorde det prisbelönade avslöjandet om korruptionen inom Philadelphias poliskår.

Historien baseras på Wendy Ruderman och Barbara Lakers scoop  Busted: A Tale of Corruption and Betrayal in the City of Brotherly Love. Efter avslöjandet skrev Wendy och Barbara en thriller baserat på den sanna historien och det är den som nu görs till TV-serie. Efter att ha sökt efter New Yorks snyggaste Manolo Blahniks och Mr Big så gissar vi att Sarah Jessica Parker är väl förberedd för att kunna ta upp jakten i den spännande undersökningen.

Sarah Jessica Parkers namn på rollistan har redan höjt våra förväntningar när det kommer till modegraden i polisserien, men att David Frankel, regissören från bland annat Djävulen bär Prada, kommer att regissera det första pilot-avsnittet gör att vi ser fram emot premiären lite extra.

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!