Största snackisen just nu – McDonalds börjar sälja kläder

Hör du till dem som gillar hamburgare? Då får du nu en chans att omge dig av dem på ett helt nytt sätt.

Har du också sett skidlandslagets underställ mönstrade med hamburgare skymta fram under de alpina tv-sändningarna? Då är du inte ensam. När McDonalds gick in som skidsponsor tog de fram ett underställ med mönster baserat på Big Mac, och reaktionerna lät inte vänta på sig. Hungriga fans har efterfrågat fler produkter i samma mönster och nu gör hamburgerjätten slag i saken. Förutom skidlandslagets underställ kommer det även plagg i form av en regnjacka och ett par stövlar och vill du att hunden ska matcha looken släpps även ett hundtäcke i samma mönster. Den riktigt intresserade kommer dessutom att kunna komplettera med matchande heminredning i form av påsklakan och tapeter.

Även om McDonalds nu tar sig in på ett nytt område är de tydliga med att vinsten från Big Mac-kollektionen även kommer att komma välgörande ändamål till godo, dels i form av Skidlyftet men även till Ronald McDonald's barnfond.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!