The Crown är tillbaka med säsong tre – allt du behöver veta

Suktar du efter den tredje och fjärde säsongen av The Crown? Nu gör succéserien comeback på Netflix med rykande färska avsnitt.

Ämnen i artikel:

Brittiska kungadramat The Crown har gjort succé med två fullspäckade säsonger på Netflix. Nu meddelar man att de historiska tv-serien gör comeback, och äntligen har man avslöjat när säsong 3 har premiär.

Foto: Netflix

Bild från säsong 3 av The Crown.

Säsong 3 av The Crown har premiär 17 november 2019

Luta dig tillbaka och njut av höstmörkret – redan den 17 november är The Crown tillbaka med säsong 3 på Netflix. Streamingjätten har inte släppt en officiell trailer ännu, men på sitt Twitter-konto finns en teaser, föreställande Olivia Colman som Queen Elizabeth II, att se.

https://twitter.com/TheCrownNetflix/status/1160898774543282177?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Vad handlar The Crown säsong 3 om?

Enligt sajten Variety kommer The Crown säsong 3 fortsätta där serien slutade, 1964, och pågå till 1976. Med det i åtanke kommer serien utspela sig under åren Harold Wilson var premiärminister. Under säsongen kommer vi bland annat få se Josh O'Connor som prins Charles, Jason Watkins som premiärminister, Helena Bonham Carter som prinsessan Margaret och Tobias Menzies som prins Philip. Även Camilla Parker Bowles kommer förekomma som karaktär i serien, ryktas det om.

Foto: Netflix

Helena Bonham-Carter spelar .... i The Crown säsong 3.

Kommer The Crown säsong 4?

Samtidigt som The Crown förnyades för en tredje säsong meddelade man att även en fjärde säsong kommer dyka upp. Den fjärde säsongen ska enligt uppgift handla om Queen Elizabeth II:s relation till både Margaret Thatcher och prinsessan Diana. Det är ännu oklart när säsong fyra har premiär.

 

LÄS OCKSÅ: Diana om bröllopet med Charles: "Jag kände mig som ett lamm på väg till slakt"

Foto: Netflix

The Crown gör comeback med säsong 3 på Netflix.

Foto: Netflix

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!