Foto: PeopleImages

3 nya träningstrender som peppar oss 2017 (nu kör vi!)

Vi har testat tre nya träningsformer som motiverar oss att hålla nyårslöftet.

Träningstrend 1: Barre toning

På bara 30 minuter får denna svettiga kombo av styrketräning och balett våra muskler - framför allt i lår och rumpa - att brinna. Det perfekta lunchpasset, enligt vår testpatrull. Till och med vi som begåvats med två vänsterfötter klarade passet galant! Finns på utvalda Sats-gym.

Damernas Världs Cecilia Hansson hakar på de nya träningstrenderna.

Träningstrend 2: Spotify-träning

Flexibla lösningar vinner över traditionella gymmedlemskap när den stressade smartphone-generationen vill ha skräddarsydda resultat utan bindningstid. Ett medlemskap i appen Fitnesscollection, som vi skrev om i förra numret, öppnar dörren till träning på över 60 gym och fristående träningscenter i storstäderna.

Träningstrend 3: Peppad på pedal

Inomhuscykling, med inslag av styrka och mindfulness, i nattklubbsmörker till partymusik hittade hit från New York härom året. Under 2016 öppnade Sveriges första renodlade cykelstudio, Urban ride, i Stockholm, och kändisgymmet Becore lanserade konceptet Megaride, där cykling varvas med styrketräning på megaformermaskin. Mjölksyra och endorfinkick utlovas.

LÄS OCKSÅ: Träna efter din ålder – så ska just DU träna för bäst resultat

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!