Foto: All Over Press Sweden/All Over Press

Zlatan startar nytt märke med stor klädkedja – du kan aldrig ana vilken det är

Zlatan Ibrahimovićs reklamfilm för Volvo gjorde stor succé i våras – nu är fotbollsstjärnan tillbaka med ett nytt stort samarbete, den här gången inom modebranschen.

Dressmann är märket som nu signat upp fotbollsstjärnan och det är inte på vilket kontrakt som helst. Tillsammans med Dressmann kommer han att starta ett eget varumärke inom sportsegmentet under bolaget Varner Ibrahimovic AS

– För mig är det stort att starta ett bolag inom sport tillsammans med Dressmann. Deras företagskultur och vinnarmentalitet matchar mig perfekt, att de dessutom är ett företag för folket gjorde valet av partner enkelt för mig”, kommenterar Zlatan i pressmeddelandet.

Även på Dressmann är man (som sig bör!) nöjda med rekryteringen

– Vi är otroligt stolta över att ha kopplat till oss en av världens största idrottsstjärnor. Hans prestationer på fotbollsplanen talar för sig själv, och vi har stor respekt för hans engagemang och värderingar”, säger Petter Varner, vd för Dressmann.

Ja vad kan vi säga om inte, Grattis Sverige ;)

Vill du läsa fler liknande artiklar? Gilla oss på Facebook och signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!