Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har blivit trebarnsföräldrar – och Sverige har fått en ny liten prinsessa (som är så söt på sin första bild!)

P

rinssesan Leonore och prins Nicolas har fått en syster. Under natten till fredag klockan 00:41 föddes Madeleines och Chris andra dotter på Danderyds sjukhus. Den lilla flickan vägde 3465 gram och är 50 centimeter lång.

– Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj och att Leonore och Nicolas har fått sitt efterlängtade syskon. De ser mycket fram emot att träffa sin nya lillasyster, säger Chris O’Neill.

Det var i augusti som Madeleine och Chris O’Neill avslöjade att de väntade sitt tredje barn. Prinsessparet har sedan tidigare dottern Leonore som är född den 20 februari 2014 och sonen Nicolas som föddes den 15 juni 2015.

Foto: Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se

Chris O’Neil och Madeleine med en nyfödd prins Nicolas utanför Solliden Slott 2015.

Prinsessan Leonore föddes i New York där paret tidigare bodde och prins Nicolas föddes i Stockholm. Madeleine och Chris bor nu i London, men valde i mitten av februari att tillfälligt flytta till Sverige för att föda sin andra dotter. En vård de bekostar själva då de inte är folkbokförda i Sverige.

Den nya prinsessan blir nummer tio i tronföljden.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine strålar i ny look – är det här hennes bästa budgetkap?

NUVARANDE Madeleine & Chris har fått barn – välkomnar en ny dotter till familjen
NÄSTA Grått hår? Expertens bästa tips och korta frisyrer för 40+, 50+ och 60+