Nyfiken på hur din maj 2019 kommer att se ut? Damernas Världs astrolog Margareta Hedin har svaren. Horoskopet gäller för perioden 23 april-20 maj.

S

köna maj gör ingen besviken för det är en härlig tid som väntar. Intressantast nu är solens möte med innovativa Uranus. Nymånen i Oxens tecken den 5 maj motiverar oss alla att tänka lite mer på det yttre, både vad gäller våra hem och vår personliga stil. Fullmånen i Skorpionen den 18 maj är av den passionerade sorten och den lämnar ingen känsloneutral.

Horoskopet gäller för perioden 23 april-20 maj

Horoskop 2019 – årshoroskop för Oxen.
OXEN 
21 april-21 maj 
Uranus närvaro i horoskopet gör dig till en överraskningarnas människa.
Du utvecklas så det sprakar och tycks vara redo att ändra ditt liv helt. Kanske lockas du att söka en ny utbildning, nytt jobb eller resa till ett fjärran land. Din tid är nu! Släpp lite på din hårt arbetande praktiska natur och prioritera glädjen.
Bäst nu: Charmen, flirten och kärleken.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Tvillingarna.

TVILLINGARNA 
22 maj-21 juni 
Det är en händelserik vår och mycket kretsar runt arbete och möten med människor. Heta Mars höjer tempot och ser till att saker händer runt dig. En sak som du lär dig är att manifestera din vilja och vänligt men bestämt ta kommandot i grupper. Nu hittar du motivationen och modet att förändra.
Bäst nu: Modet att vara dig själv.

LÄS MER: Astrokurs online – lär dig tolka ditt personliga födelsehoroskop 

Horoskop 2019 – årshoroskop för Kräftan.
KRÄFTAN 
22 juni-22 juli 
Om april var en riktigt flitig månad så kanske maj kan få bli tiden då du sänker ambitionsnivån en aning, lösgör dig och kommer ut och möter våren? Positiva nyheter rörande arbete, projekt eller samarbeten väntas. Nu är du på ditt allra soligaste och humör och mår bra av att få visa din sociala sida.
Bäst nu: Kärleken blir en het potatis runt den 18 maj.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Lejonet.

LEJONET 
23 juli-23 augusti 
Ack om du kunde klona dig, detta att hinna med och fördela sina gracer är ett problem. Arbetet tar all din tid men samtidigt pågår helt underbara lekfulla processer i det privata som lockar dig ut och bort. Du är uppskattad och får ett välförtjänt erkännande för dina insatser. En nytändning eller en ny kärlek? Välj själv – det är en underbar vår.
Bäst nu: Kvällarna.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Jungfrun.

JUNGFRUN 
24 augusti-23 september 
Ditt horoskop är synnerligen intressant nu och ska vi tro stjärnorna är detta våren du vågar drömma nya drömmar, ta oväntade kliv och släpper det vana och det trygga. Maj erbjuder en skön balans mellan arbete och ett passionerat kärleksliv. En resa skulle sitta fint. Om inte det går – var öppen för främlingar och nya kontakter.
Bäst nu: Att ge sig hän.

LÄS ÄVEN: Guide – 5 tips till hur du lär dig att ställa ditt personliga horoskop 

Horoskop 2019 – årshoroskop för Vågen.

VÅGEN 
24 september-23 oktober 
Din lyckliga stjärna Venus är med dig hela perioden och du känner dig lätt om hjärtat. Din attraktionsförmåga är på topp och du drar till dig bra människor och gynnsamma situationer. Glöm inte att visualisera och önska in – du behöver inte vänta länge för att få bevis på att det fungerar. Investera din tid i din mest betydelsefulla relation.
Bäst nu: Kärleken.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Skorpionen.
SKORPIONEN 
24 oktober-22 november 
De befinner dig i en intressant utvecklingsprocess som påverkar i flera år framöver. Yrkesmässigt och personligt utvecklas du – nya tankegångar och sätt att se leder vidare till nya behov och önskningar. Var uppmärksam, känn av och lyssna in vad det är du behöver och vill. Nu blåser förnyelsens vindar genom ditt horoskop.
Bäst nu: Att du har kraften.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Skytten.
SKYTTEN 
23 november-21 december 
Det är bråda tider och du behöver jobba undan för att kunna bli fri från ansvar och måsten. Det är en underbar sommar som väntar – en glädjens tid. Här ska planeras, fixas, inhandlas och packas. Heta Mars hetsar på dig och får dig att högprestera. En intressant bekantskap får dig att känna mer och ifrågasätta det du har.
Bäst nu: Förväntningarna.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Stenbocken.
STENBOCKEN 
22 december-20 januari 
Förändringens vindar blåser igenom ditt liv och du låter dig inspireras. Nu är solen i ditt passionerade femte hus och kärlekshjärtat expanderar, glädjen infinner sig hand i hand med kreativiteten och passionen. Härligt! Om det är en make over av ditt hus, dig själv eller nya tankar om hur du ska fira din semester återstår att se.
Bäst nu: Livslusten

Horoskop 2019 – årshoroskop för Vattumannen.
VATTUMANNEN 
21 januari-18 februari 
Uranus andas innovation och nytänkande och plötsligen blir ditt huvud fyllt av nya idéer och tankar som måste testas och utvärderas. Kul! Det är en uppdaterad version av dig vi får se framöver. Det är en rolig, actionfylld och flirtig maj som väntar. Nu går din hjärna på högvarv, livslusten och energin är på topp.
Bäst nu: Ditt självförtroende.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Fiskarna.

FISKARNA 
19 februari-20 mars 
Denna vår är en nådens tid när universum befriar dig ifrån yttre prövningar. Underbart! Satsa på dig själv och det som får dig att må bra. Lycka, harmoni och välmående är målet, och vägen dit kan vara yoga, kreativt uttryck och musik. Kärlek och nära relationer är det viktigaste för dig och denna vår är kärleken närvarande.
Bäst nu: Att unna dig något vackert.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Väduren.
VÄDUREN 
21 mars-20 april 
Du är glad, öppen och villig att ta till dig nya impulser, vänner och tankar. Kul! Det är en underbar vår så om du höjer blicken från arbetet upptäcker du alla härliga möjligheter privatlivet erbjuder. Livet är verkligen med dig. Vackra Venus skänker skönhet, kärlek, lycka och kreativitet hela perioden.
Bäst nu: All positiv uppmärksamhet.

Du läser mer av Damernas Världs astrolog Margareta Hedin varje dag på damernasvarld.se/astrobloggen

Astrologen Margareta Hedin ger dig månadens horoskop

Astrologen Margareta Hedin

 


LÄS ÄVEN: