10 designers skapar mammaklänningar för välgörenhet

Under modeveckan visade 10 designers upp lika många specialgjorda mammaklänningar på modevisningen Dress Up for African Mothers. Visningen arrangerades av AMREF:s Stand Up for African Mothers som är en kampanj som handlar om att minska mödradödligheten i Afrika. 

Klänningarna – som är skapade av Ida Sjöstedt, Valerie, by Malina, Mayla, Anna Ekre, Camilla Norrback, Bea Szenfeld, Behnaz Aram, Thalia och Lagom Studios – finns just nu till försäljning på Bukowskis Markets onlineauktion. Auktionen kommer att pågå till och med den 12 september 2012. 

Pengarna från klänningsförsäljningen går oavkortat till AMREF:s arbete för mödrars situation i Afrika. Bland annat jobbar AMREF med att utbilda 15 000 barnmorskor i Afrika. Anledningen? 1 av 16 kvinnor i denna region ligger i riskzonen för att mista sitt liv under en förlossning. En av sexton. Hela 1,5 miljon blir moderlösa varje år. 

Se alla klänningar genom att klicka på bilderna nedan och besök auktionen här: Dress Up for African Mothers

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!