10 instagramkonton en fastionista bara måste följa 2014 – härlig inspiration utlovas

Gör ditt slösurfande till en inspirerande och härlig stund! Här har vi samlat tio instagramkonton som sätter ett leende på våra läppar och får vår värld att bli lite färgstarkare, lite mer exotiskt och så oändligt mycket mer fabulous!

@tuulavintage kan ha ett av instagrams finaste flöden, där varvas världens vackraste platser med inspirerande outfits. Australiensiska Jessica Stein som driver Tuulas vintage valde titeln tuula när hon fick höra att det är finska för vind, ett namn som passar perfekt då hon reser över hela jorden i jakt på de vackraste platserna och fantastiskt mode.

Chiara Ferragni, grundaren till The Blonde Salad, tar oss genom sitt instagramflöde med på en händelserik moderesa jorden runt. Genom modelluppdrag, fotograferingar och modeveckor virvlar uppdateringarna på @chiaraferragni samtidigt som hon kryddar vår vardag med det senaste modet!

Modellen Elsa Hosk tar med sina läsare på modefotograferingar och resor runt omkring i världen. Paradisstränder, fotostudios, smarriga frukostar och hårda träningspass varvas på @hoskelsa när vi får se skymtar av  vardagen som modell.

Manrepeller har sedan många år tillbaka en populär blogg och givetvis går det även att hålla sig uppdaterad via instagram. Knappa in @manrepeller för mode och humor i en ljuvlig kombination direkt från modescenens mitt.

Supermodellen Miranda Kerr tar genom sitt flöde med fansen på vardagen som supermodell. På @mirandakerr varvas selfies med Michael Kors med mormor och modefotograferingar byter scener med vackra stränder.

Aimee Song bjuder på läckra outfits och inspirerade styling i såväl bloggen som på @songofstyle. Flödet är som en härlig vitamininjektion, de soliga miljöerna och färgstarka outfitsen ger slösurfandet ny energi och garanterad inspiration till sommarens outfit.

Gillar du att sy egna kläder och göra dina egna accessoarer? Då är @psimadethis flödet för dig. DIY är ledorder för Erica Domesek som älskar att inspirera läsare både på sajten, i boken och givetvis på instagram.

Supermodellen Caroline Winberg behöver knappast någon närmare presentation, men visste du att du också kan följa henne på instagram? I flödet på @carolinewinberg tar hon dig med på allt mellan himmel och jord, från modefotograferingar till träffen med grannens hund.

På @garypepper uppdaterar Nicole Warne flödet med lika vackra fotografier och läckra outfits som på bloggen. Hennes eleganta stil och makalösa fotografier tar oss med till fantastiska miljöer och sätter med färg, liv och rörelse snabbt ett leende på våra läppar.

Du har väl inte missat att världens bästa tidning också finns på instagram? Genom @damernasvarld får du följa med bakom kulisserna på Sveriges största tidning. Vi uppdaterar från alptoppar, shoppingevent och givetvis moderummet på redaktionen!

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA:

15 bevis på att Karl Lagerfelds katt har det bättre än dig

10 fantastiska Coco Chanel-citat som kommer att göra din dag lite mer fabulous

9 saker som forskningen bevisat gör oss lyckligare – gör du redan dem?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!