Foto: Estrop

3 trender att ha koll på i vår – modechef Lisa Pettersson guidar

Det nya året har bara börjat, men vi kan inte annat än att längta efter vår- och sommarkläder. Damernas Världs modechef Lisa Pettersson tipsar om 3 trender som du bör hålla lite extra koll på i vår.

Trend 1: Fritidsjackan

Äntligen en it-jacka som är både trendig och praktisk. Sporten influerar mer än någonsin denna vår och fritidsjackan slår igenom stort på catwalken.  Finns i alla modeller från 80-talsretro till robust vildmarksstil.

Balenciaga. Foto: Estrop
Céline. Foto: Estrop
Isabel Marant. Foto: Estrop
Valentino. Foto: Estrop

Trend 2: Storstadscowboy

Har du cowboyboots i garderoben är det hög tid att plocka fram dem i vår – om inte är det dags att investera i ett par. Vill du anamma hela westernstilen är det en lite lyxigare och mer sofistikerad cowboy som gäller.  Exklusiva material som skinn och siden blandas med hantverksmässiga broderier och massa fransar.

Calvin Klein. Foto: Estrop
Versace. Foto: Estrop
Céline. Foto: Estrop
Calvin Klein. Foto: Estrop

Trend 3: Lavendel

En ny pastell har anlänt! Vårens stora ”it-färg” förväntas bli lavendel. Styla den med fördel helt monokromt, sommarklänning som klassisk kostym, färgen funkar till allt.

Tibi. Foto: Estrop
Christopher Kane. Foto: Estrop
Bottega Veneta. Foto: Estrop
Giambattista Valli. Foto: Estrop

Tjuvstarta våren! Häng med Damernas Värld på en träningsresa till Mallorca! Läs mer här👇

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!