Foto: IBL

5 snackisar från Victoria's Secret Fashion Show 2017

2017-års Victoria's Secret-visning var minst sagd fylld av snackisar. Modeller som inte kunde vara med på grund av indragna visum och dramatiska fall på catwalken. Här är snackisarna alla pratar om just nu!

Modellen Ming Xi ramlade på catwalken

"Att ramla på catwalken var utan tvekan något av det svåraste jag behövt gå igenom min karriär, särskilt då showen var i min hemstad och jag föll inför min mammas och mitt folks ögon", skrev modellen Ming Xi själv på Instagram om fallet som fick tittarna att tappa andan.

Ming hanterade dock det hela så professionellt som man kan, och visst känns det ändå lite skönt att inse att även Victoria's Secret-modeller är mänskliga? All pepp till Ming!

 

Kollegan Gizele Oliveira var snabb med att hjälpa Ming upp:

Gizele is a true angel by helping Mingxi when she fell 😭😭😭 pic.twitter.com/yhtqVovzne

— 🌹 (@artdebeauty) 20 november 2017

 

Gigi Hadid & Kendall Jenner saknades på visningen

Supermodellen Gigi Hadid, som debuterade på Victoria's Secrets visning förra året tillsammans med systern Bella Hadid, saknades på scen i år – likaså bästa vännen och modellkollegan Kendall Jenner. De två sociala medier-stjärnorna var stora förhandsfavoriter bland fansen och gjorde många besvikna när de inte presenterades i årets line-up.

Varken Gigi eller Kendall har gett svar på varför de inte ställde upp i år, men Kendalls kontrakt med underklädesmärket La Perla kan definitivt ha satt käppar i hjulet. Gällande Gigi finns det många som spekulerar över att hon kan ha nekats visum i Kina, vilket leder oss till nästa punkt...

 

 

Modeller nekades visum

Modellerna Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Irina Sharipova från Ryssland och Dasha Khlystun från Ukraina fick alla i sista stund ge upp sina platser i årets visning, som hölls i Shanghai, på grund av problem med kinesiska visum. Victoria's Secret har inte uttalat sig om anledningen till detta, men modellernas gemensamma nationaliteter får många att undra.

Även Gigi Hadid ryktas ha nekats visum, något många tror är på grund av ett filmklipp från i höstas där Gigi gjorde imiterade sneda ögon och gjorde sig till, vilket upprörde många. Gigi tog snabbt bort videon och bad om ursäkt.

Katy Perry, som också skulle uppträda på showen, ryktas även hon ha nekats visum på grund av att hon under en tidigare konsert i Taiwan bar en klänning som symboliserar landets anti-kinesiska rörelse.

Katy Perry. Foto: IBL. Foto: IBL

Flest asiatiska modeller hittills

I år var fler kinesiska modeller än någonsin tidigare med i showen – sju stycken. Victoria's Secret har många gånger kritiserats hårt för bristande mångfald gällande nationaliteter.

De asiatiska modellerna som gick årets visning var Liu Wen, Sui He, Xin Xei, Estelle Chen, Ming Xi, Xiao Wen Ju och Shu Pei.

Modellen Sui He på Victorias Secret Fashion Show. Foto: IBL. Foto: IBL

Harry Styles uppträdde inför 3 ex

Förra årets snackis på Victoria's Secrets visning var mötet mellan modellen Bella Hadid och artisten The Weeknd. De två hade precis brutit sitt förhållande när The Weeknd uppträdde på samma scen som Bella gick catwalk på. Stunden när Bella passerade The Weeknd fångades på kamera och såg riktigt smärtsam ut.

I år var det istället Harry Styles som alla pratar om, då han inte hade en – utan tre – tidigare flörtar bland modellerna i årets line-up. Harry Styles har kopplats samman med både Sara Sampio, Georgia Fowler och Nadine Leopold som alla gick visningen han uppträdde på.

Harry Styles med modellerna på visningen. Foto: IBL. Foto: IBL

Lais Ribeiros fantasy-bra

Årets fantasy bra skapar alltid stora rubriker och 2017 var inget undantag. I år bar modellen Lais Ribeiro den eftertraktade bh:n – täckt av diamanter, gula safirer och blå topas – som har en prislapp på nästan sjutton miljoner kronor.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!