Alexa Chung samarbetar med Vero Moda

Den danska modekedjan Vero Moda släpper en tidig vårkollektion. Det är ingen mindre än stilikonen och modellen Alexa Chung som ansiktet utåt i kampanjen, som du kan spana in här ovanför.
I höstas syntes hennes vackra nuna i kampanjen för deras festkollektion och i vår är det alltså dags för en andra plåtning i Vero Modas kläder. 

Vardaglig glamour är vad som utmärker denna kollektion - allt i sann Alexa Chung-anda. Kollektionen visar flera av säsongens trender, som till exempel svävande knälånga kjolar och plisserade, cremefärgade klänningar. Plaggen passar till vardags men kan med enkla medel användas till fest också.

Kollektionen finns i Vero Modas butiker och på Veromoda.com från och med februari 2012 och priserna ligger mellan 180 kr och 400 kr.

Se fler bilder från Vero Modas Alexa Chung-kampanj genom att klicka på bilderna till höger. 

LÄS ÄVEN: Alexa Chungs första samarbete med Vero ModaLindex släpper en ny kollektionSå får du vackrare hårFixa vårens Jil Sander-stil

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!