Artikeln innehåller annonslänkar

Alexa Chung släpper kollektion med Superga (prinsessornas favoritsneakers!)

Alexa Chung x Superga släpps den 15 mars, och kanske kan vi vänta oss att se en eller annan kunglighet i de populära skorna.

Italienska skoföretaget Supergas sneakers är lite av en favorit i kungakretsar. Hertiginnan 

Kate Middleton, Norges Mette-Marit och kronprinsessan Victoria är bara några kungligheter som synts i de bekväma skorna. Nu släpper Superga en ny kollektion i samarbete med modellen, tv-profilen och designern Alexa Chung.

Läs mer: Spana in Alexa Chungs egen kollektion här!

Kate Middleton matchar sina vita Superga-sneakers med en beige jacka och svarta jeans. Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: Skippa klackarna när du gifter dig – Kate Spade lanserar bröllopssneakers

Alexa Chung x Superga sneakers

Kollektionen består av tre modeller i sju olika material och färger. En modell är den klassiska sneakern, en annan har ett högre skaft och den tredje är en avslappnad slip-in modell. Färgerna går i crème, plommonlila, babyblå, benvit och svart.

Alexa Chung i sneakers från Superga.

Detta är inte första gången Alexa Chung samarbetar med Superga, 2011 frontade hon en kampanj för varumärket och blev ambassadör för skoföretaget.

– Min mamma bar Superga när jag växte upp så varumärket har alltid varit en klassisk sko som funnits i min egna garderob. Det har varit otroligt spännande att få återkomma till Superga och nu som designer för en mindre kollektion. Superga var ett av de första företagen som lät mig involveras i en egen kampanj så nu känns det som att komma hem, säger Alexa Chung.

Skorna släpps online och i butik den 15 mars och priserna ligger mellan 799–899 kronor.

Spana in alla modeller här:

Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca
Foto: BasicStudios / Dario Dinocca

Psst.. Sparar du hellre shoppingpengarna till en weekend i Milano? Häng med Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier på en fullspäckad resa! Klicka på bilden för att läsa mer och boka:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!