Alexander McQueen hyllas!

Den brittiska modeskaparen Alexander McQueen, som tragiskt gick bort tidigare i år, hyllas med utställning. Det är Costume Institute at the Metropolitan Museum of Art som slår upp dörrarna till utställningen "Alexander McQueen: Savage Beauty" den 4 maj 2011. 

Utställningen kommer att hylla designerns arbete från det att han slutar på Central Saint Martins College of Art and Design i London, fram tills han gör sin sista kollektion, som visades upp några veckor efter hans död i februari 2010. 

"Alexander McQueen: Savage Beauty" kommer att sätta ljus på allt från konstruktion, hans provokation, till hans kreativa ådra som ofta hämtade inspiration från både politik och kultur.
Du kommer att se kreationer från hans tid på Givenchy under sent 1990-tal, men även plagg från personer som Isabella Blow och Daphne Guinness

Sam Gainsbury och Joseph Bennett, som hjälpte till  att producera Alexander McQueens teatraliska visningar, kommer att agera kreativa konsulter för utställningens curators, så förvänta dig stordåd! 

Utställningen kickar i gång den 2 maj 2011, med en välgörenhetsgala, och visas sedan för allmänheten från och med den 4 maj 2011 till och med den 31 juli 2011 på andra våningen på "Cantor Galleries" på Costume Institute at the Metropolitan Museum of Art. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!