Alexander Wang i designsamarbete med H&M

Nu avslöjar H&M att Alexander Wang är nästa designer i budgetkedjans hyllade serie av designsamarbeten.

På musikfestivalen Coachella presenterade H&M vilken designer som står för nästa stora designsamarbete. Den hyllade New York-baserade designern Alexander Wang är näst ut att axla rollen som nästa gästdesigner.

"Alexander Wang är en av de viktigaste rösterna inom mode i dag. Han förstår precis vad människor vill bära och gör det med en energi och passion som smittar av sig. Det känns fantastiskt att få samarbeta med honom i år", säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M i pressmeddelandet.

Alexander Wang själv känner sig hedrad över att få vara en del av H&M och ser fram emot att kunna möta en större målgrupp genom samarbete med H&M.

"Att arbeta med H&M:s team är en spännande och rolig process. De är väldigt öppna för att tänja på gränser och för att sätta en plattform för kreativitet", säger han i pressmeddelandet.

Vi ser fram emot att se vad kreativiteten ska mynna ut i, den 6 november landar samarbetskollektionen i butik, och innehåller då både en dam- och herrkollektion samt accessoarer.

Ännu finns det inga bilder på samarbetskollektionen mellan H&M och Alexander Wang, så vi håller till godo med smakprov ur Alexander Wangs senaste kollektion, höstkollektionen 2014.

Foto: Catwalk Alexander Wang Hösten 2014, Alloverpress

Porträtt Alexander Wang.  H&M.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!