Alla älskar Anna-Karin Karlsson

Anna-Karin Karlsson är den svenska accessoardesignern som gjort sig känd för sina handgjorda, exklusiva solglasögon. Stilsäkra personer, och artister så som Rihanna, Lady Gaga och Lana del Rey, tillhör alla hennes ständigt växande skara av beundrare.

För hennes kollektion Rose et la Mer, blev hon nominerad till DV:s prestigefulla pris Guldknappen Accessoar 2011. Och vi är förstås inte ensamma om att hylla hennes fantastiska hantverk. Nej, alla älskar Anna-Karin Karlsson just nu. Hon tillverkar ju bågar föreställande glittrande leoparder, glasögon omringade av rosor och solisar med kattöron på.  

Den färgsprakande artisten Nicki Minaj är den senaste i raden kändisar som nu hyllar hennes design. I hennes senaste video ser vi solglasögon signerade just Anna-Karin Karlsson. Det är Minajs artistkollega Cassie som sportar ett par AKK-brillor i videon till låten The Boys. Är du nyfiken på videon? Spana in den efter klicket.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!