Foto: .All photographs from the collection A/W11 are pr

Altewai.Saome SS12

Förväntningarna var skyhöga inför vårens och sommarens kollektion från Altewai.Saome. Att unga märket är hypat är bara förnamnet, och när Damernas.se frågade modeeliten om deras favoriter efter förra modeveckan återkom ständigt ett märke. Altewai.Saome. 

Och nog levde Altewai.Saome upp till förväntningarna alltid. Visningen på Berns under Mercedes-Benz Fashion Week avslutades med jubel. 

Rent designmässigt påminner kollektionen från Altewai.Saome om Givenchys höstkollektion 2011. Silhuetten är den samma: en lång, smal silhuett, som består av transparenta pennkjolar, markerad midja och oversize:ad överdel. Tankarna går även till - inte minste med tanke på glasögonen - till Pradas höstkollektion 2010 ...

Kollektionen är inspirerad av en stark och moderna kvinna. Kreationerna har en klassisk tounch, inte minst på grund av silhuetterna, men samtidigt sportiga och nyskapande. Silke mixas med neopren och perforerade textilier. Kan det bli bättre?

Se hela kollektionen från Altewai.Saome genom att klicka på bilderna till höger. 

Denna artikel uppdateras inom kort.

Foto: Kristian Löveborg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!