Anine Bing öppnar butik i Europa: "Den här staden har fantastiska modeinfluenser"

Anine Bings designföretag fortsätter att växa. Nu slår hon upp dörrarna i Europa.

Nu på torsdag den 2 juli ska designern och Los Angeles-bon Anine Bings första butik öppnas i Antwerpens trendigaste shoppinggata med andra märken som bland andra Acne och Chanel. Så här säger Anine själv om nylanseringen:

“Antwerpen är en inspirerande stad med fantastiska modeinfluenser. Vi har en stark kundkrets där och har upplevt stor efterfrågan på en fysisk butik i Belgien, vilket gör den här lanseringen till det naturliga steget in i Europa. Vi är väldigt glada och stolta över att vara en del av Antwerpens modescen.”

Varumärket planerar redan till hösten att fortsätta expandera med nya butiker i Berlin och sedan även Madrid, London och Paris.

Anine Bing, som är nominerad till årets Guldknappen, startade det egna modevarumärket Anine Bing redan 2012. Företaget har idag över 20 anställda och 300 återförsäljare världen över.

Foto: Meredith Bruner

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!