Anna Kopitos smultronställen

I dag delar Anna Kopito som driver modebloggen Kopito med sig av sina bästa sommarplatser.

Tidigare under sommaren har DV:s bloggare berättat om sina favoritplatser och under denna vecka bjuder Damernas.se in andra modebloggare.Anna Kopitos smultronställen:

1. Glämsta sommarkoloni på Barnens ö är en magisk plats där jag spenderade mina somrar som barn med mina närmaste vänner. Här fick jag uppleva den svenska sommar idyllen. Vi bodde i röda stugor med vita knutar, badade i det klara vattnet på Klappis, låg i gräset och slappade på torget.

2. Neve Tzedek är en unik och genuin stadsdel i södra Tel Aviv med dess villor och hus, turkosa väggar, röda dörrar, väggmålningar och vackra torg. Hit går jag helst för att äta glas, shoppa eller bara promenera runt.

3. Fredhäll i Stockholm är den ultimata platsen för avkoppling under lata sommardagar. Vi brukar ta med oss tidningar, sätta oss på klipporna och bada när det blir varmt nog. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!