ANNIKA HELLSTRAND: På min önskelista...

Frida Fahrman önskar sig tennisshorts,  Martina Bonnier önskar att det ligger ett rosa iPad fodral under granen, medan Ebba von Sydow skulle vilja ha ett halsband från Sophie by Sophie av Tomten

DV-bloggaren Annika Hellstrand däremot önskar sig världens bästa rouge (hon avslöjar vilket det är efter klicket) och det här: 

Hur kommer du att fira jul?- Jag kommer fira jul hemma i Los Angeles tillsammans med Henry och hans föräldrar. Det kommer ätas traditionell turkey, med gravy, stuffing och ärtor.

Vad ser du mest fram emot under julen?- Allt! Att vara med familjen, pynta granen, baka, laga mat, äta, gå promenader på stranden, läsa en bra bok. Jag älskar julen med allt vad det innebär. Det jag kommer sakna mest är min sida av familjen och snö. Jag hoppas på regn så att det i alla fall känns lite vintrigt.

Vad önskar du dig i jul?- Iwona Ludygade Tiny Skully Bracelet. För att döskallen både är tuff och söt på en och samma gång.
- Céline Luggage Phantom. En klassiskt svart väska som kommer stå sig i evigheter. Henry kallar den för Celine Dion väskan och har svårt att förstå vitsen med den men jag håller tummarna och hoppas på att jag varit extra snäll.
- Current Elliot Leather Leggings. Två flugor i en smäll eftersom de funkar både till vardags och fest. På dagen dressar jag de med en tjock tröja och kvällen med en tunn vit blus.
- James Perse Casual  T- shirt. Jag är alltid på jakt efter den perfekta vita t-shirten. Den här är så nära man kan komma perfektion och förrådet behöver fyllas på.
- Ralph Lauren Tartan Flannel Pajama Set Color creme beige. En ny flannelpyjamas hör julen till. Den här är mjuk, gosig och perfekt att mysa runt i på juldagens morgon.
- Chanel Powder Blush. För att det inte finns något bättre rouge än Chanels

LÄS ÄVEN: 

CLARA LIDSTRÖM: På min önskelista...THERÈSE HALLBERG: På min önskelista...EMILIE DE PORET: På min önskelista...MARTINA BONNIER: På min önskelista...EMMA SUNDH: På min önskelista...MARCELLA MRAVEC: På min önskelista ...EBBA VON SYDOW: På min önskelista ...EMMA WIKLUND: På min önskelista...EMILY DAHL: På min önskelistaFRIDA FAHRMAN: På min önskelista...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!