Bakom kulisserna

I det nya numret av Damernas Värld har Damernas Världs moderedaktör Emma Sahlin stylat Vita Toner. Några härliga försommardagar var Damernas Världs modeteam på Gotland och fotograferade, Vita Toner är ett av de inspirerande reportagen som kom till där. Här bredvid ser du bilder från fotograferingen.

Vad ville ni förmedla med vita toner?Det är ett brudinspirerat jobb för alla som planerar att stå brud i höst och vinter!

Varför blev det just vitt?Vitt är oerhört trendigt i höst (och den kommande våren kan jag redan nu avslöja) Dessutom gifter sig fler än någonsin, därför passade vi på att slå "två flugor i en smäll" och göra ett helvitt modejobb.

Vad är bra att tänka på om man vill styla en look helt i vitt?Våga blanda olika vita nyanser. Tex kritvitt, benvitt och gräddfärgat. Toppa gärna med silverfärgade accessoarer för en krispig känsla!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!