Banana Republic ♥ Mad Men

I vår kan du både klä dig och sminka dig som Joan, Betty och Peggy. Modevärlden är nämligen galna i Mad Men!

Den nya säsongen av den populära 1960-talsserien har för Sveriges del premiär den 1 april 2012 på kanal 9. Banana Republic och Estée Lauder  har förberett sig väl inför säsongspremiären.
Skönhetsmärket Estée Lauder lanserar Mad Men-makeup och den amerikanska klädkedjan Banana Republic har gjort en hel kollektion inspirerad av de fashionabla karaktärerna i Mad Men.

Banana Republic har samarbetat med succéseriens egen kostymdesigner Janie Bryant för att ta fram kollektionen som är fylld av elegans, färg och klassiska 1960-talssilhuetter. I kollektionen finns klänningar, smycken, byxor, blusar, handväskor och herrkostymer. Från den 1 mars 2012 finns plaggen i begränsat antal i Banana Republics butiker och webbshop. Perfekt om du är ute på resande fot och hittar en av Banana Republics butiker. Klänningarna kostar från 926 kr. 

Spana in kollektionen genom att trycka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!